Programari preturi contact

Dr gastroenterolog Bucuresti FUndeni
 • PROGRAMARI CONSULTATIE gastroenterologie sau hepatologie 0758 751 841

Puteți solicita și  direct programarea apasand butonul “Programare”din josul ecranului al telefonului mobil,

sau prin formularul de solicitare programare on line care este in partea dreapta sus a paginilor de web.


 • PRETURI consultatie gastroenterologie, hepatologie, a doua opinie medicala
  • Prima consultație gastroenterologie sau hepatologie –  400 lei (de obicei sunt cazuri care au diagnosticul nelamurit și au nevoie uneori de a doua opinie medicală, sau bolnavi care revin la o reevaluare după ce au mai fost la noi în urma cu mai mult timp)
  • O consultație de control în următoarele patru luni de la primul consult – 200 lei (in  majoritatea clinicilor o consultație de control este în prima lună după primul consult, desi sunt multe boli in care tratamentul trebuie să dureze peste o luna)  .
 • Perioada de asteptare pentru consultatie este de obicei de 1-2 saptamani, dar urgentele se programeaza in aceeasi zi sau in siua urmatoare fara taxa suplimentara
 • In pretul consultatiei intra urmatoarele:

  • Anamneza– discutia cu bolnavul furnizeaza foarte multe date utile pentru diagnostic. Si atunci cand mergi cu masina la mecanic, ii spui ce ai constatat ca ar fi anormal in functionarea masinii , el nu poate verifica absolut tot la masina.
  • Examinarea completa a bolnavului- furnizeaza date utile diagnosticului, medicul avand deja o parere despre posibilul diagnosticul din discutia pe care a avut-o mai inainte cu bolnavul
  • Interpretarea  analizelor dvs deja existente si  a doua opinie medicala (majoritatea centrelor medicale au pret dublu pentru a doua opinie medicala- verificati pe net-)
  • Recomandare de explorari suplimentare – doar atunci cand este cazul
  • Interpretarea analizelor recomandate de noi la consult – gratuit in prima luna de la recomandarea analizelor. De obicei evaluarea rezultatelor se face gratuit pe email, nu mai este nevoie sa reveniti cu analizele la clinica , mai ales ca majoritatea bolnavilor pe care ii vad nu sunt din Bucuresti si multi nu sunt din Romania
  • Diagnostic medical sau a doua opinie medicala, bazate pe elementele mai sus mentionate
  • Recomandare regim alimentar personalizat
  • Recomandare tratament personalizat
  • Recomandari pentru controalele urmatoare, chiar daca nu vor fi facute la noi

Unde ne gasiti?

Clinica Sante este localizata in Bucuresti sector 2 str Magura Vulturului  87, intre sos Iancului si Sos Pantelimon in apropierea statiei de metrou Iancului.

Daca se coboara din metrou la aceasta statie, se intra pe Soseaua Iancului, iar prima strada la stanga (dupa posta, la primul semafor) este Magura Vulturului, unde la numarul 87 se afla Clinica Sante, unde la parter se afla cabinetul de gastroenteorologie al dr Ditoiu

Cv Dr Ditoiu, specialist hepatolog - Clinica hepatologie în ...

Daca veniti cu masina, sensul de intrare pe strada Magura Vulturului este unic, dinspre Soseaua Pantelimon spre Sos Iancului, deci trebuie sa intrati din Soseaua Pantelimon si la cca 200m pe dreapta este Clinica Sante.

Programare gastroenterologie Bucuresti | Cabinet de ...

Daca ati intrat pe site de pe telefonul mobil, in partea dreapta jos a ecranului aveti un buton cu harta localizarii noastre, se poate si naviga de acolo.

Dr Ditoiu, gastroenterolog, str Magura Vulturului 87 Bucuresti

Dr Ditoiu, scurt cv

Sunt dr Ditoiu Alecse Valerian, absolvent de facultate in 1982 primul pe tara, sef de promotie  cu media generala zece.

Acum sunt specializat medic specializat in gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva cu 38 de ani de experienta medicala, din care 29 de ani  la cel mai mare spital din tara, Spitalul Fundeni din Bucuresti unde am ingrijit peste 100.000 de bolnavi, cazuri de complexitate diferita – de la cele mai simple, pana la complicatii extreme- specifice acestei institutii medicale

Am activitatea didactica de cca 29 de ani ca sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, pregatind pentru profesia medicala mii de studenti la medicina, medici rezidenti si specialisti

Din luna iunie 2019 am hotarat sa renunt sa lucrez in sistemul de stat si am trecut in cel privat,  am un cabinet privat de consultatii gastroenterologie si hepatologie in clinica Sante Bucuresti pe strada Magura Vulturului nr 87 sector 2 Bucuresti – zona Sos Iancului./Pantelimon

Aici vad tot genul de  pacienti pe care i-am vazut 30 de ani la Spitalul Fundeni -cu boli digestive, hepatice, biliare, pancreatice , etc, unii nu au diagnostic, altii au un diagnostic dar vor o a doua opinie medicala.

Tot aici vin si o parte din cei peste 100.000 de pacienti pe care i-am tratat la spitalul

Fundeni  fiind urmariti de mine in continuare (la Fundeni nu ii trata spitalul ci tot eu sau alt medic), dar si de la alti medici din Fundeni sau alte spitale din Bucuresti sau din tara, car vor o a doua opinie medicala.Este evident ca in privat nu sunt cozile, balamucul si lungile perioade de asteptare din spital, tocmai de aceea m-am decis sa lucrez in privat in conditii …. normale.

Programari gastroenterologie forum

Cum se poate face anularea unei programari deja facute?

Daca v-ati programat deja, dar din diferite motive nu puteti veni la consultatia programata, va rugam sa  anulati programarea la telefon 0758.751.841 sau  prin butonul din josul ecranului cu cel putin o zi inaintea zilei de consultatie.

Daca dvs nu va mai trebuie programarea, aceasta este foarte utila altor pacienti care pot astepta o luna un loc de programare pe care dvs nu il utilizati, iar starea lor de sanatate se poate agrava. Daca dvs ati fi venit la consultatie pentru … balonare, sunt alti pacienti care vin pentru lichid in burta, sangerare digestiva,  crize de ficat sau fiere, etc. si le-ar fi foarte ultil acel loc nefolosit.

Daca mi se recomanda analize, trebuie sa ma programez ca sa le interpreteze dr Ditoiu, cat trebuie sa platesc?

Interpretarea explorarilor recomandate cu ocazia consultului-analize, CT, RMN, etc-  se face gratuit si cu programare in prima luna de la consultul initial cu ocazia caruia au fost recomandate analizele respective. Interpretarea acestora sa face de obicei gratuit pe email.

Pretul consultatiei de gastroenterologie sau hepatologie este acelasi?

PRETUL CONSULTATIEI  de gastroenterologie si hepatologie este acelasi, de 400 lei iar a celei de control de 200lei in primele patru luni de la consultatia initiala..

In ce zile sunt consultatiile?

In acest moment consultatiile se fac zilnic, luni, mariti,,miercuri si joi intre orele 14-20 iar vineri 9-15

Orele de programare sunt stabilite in functie de fluxul de solicitari, dar odata stabilita ziua si ora consultatiei ele vor fi  respectate.

Se face o confirmare a programarii?

Cu o zi inaintea zilei in care sunteti programat pentru consult veti fi sunat sau veti primi SMS  de pe numarul 0758 751 841 pentru a vi se reaminti sa veniti la consult.

Va rugam raspundeti la telefon, lipsa dvs de la consult, impiedica alti bolnavi sa beneficieze de servicii medicale in timp util pentru starea lor de sanatate.

Programarea dvs nu ramane  valabila daca nu ati putut raspunde  la telefon sau SMS pentru confirmarea programarii (telefonul de confirmare ne ajuta pe noi sa redistribuim locurile libere aparute atunci cand cineva nu confirma prezenta la consult)

Se pot face analize in clinica Sante?

In clinica Sante se poate face orice analiza medicala, iar la unele analize scumpe (viremii pentru hepatita B,C si D sau Fibromax), bolnavii mei au pret redus, daca isi recolteaza analizele aici.

In plus, pentru bolnavii din provincie carora li se recomanda analize si le recolteaza in orice Clinica Sante din tara, rezultatele sunt interpretate de mine, iar  diagnosticul regimul alimentar si tratamentul va sunt trimise prin curier in plic in cea mai apropiata clinica Sante de domiciliul dvs,  nu mai trebuie sa veniti inca o data in Bucuresti.

Vreau o a doua opinie medicala, se pot consulta documentele medicale anterioare  ale mele? Trebuie sa platesc pentru a doua opinie medicala?

La consultatie este bine sa veniti cu documentele medicale pe care le aveti, pentru a avea o imagine cat mai completa referitoare la situatia dvs medicala in dinamica. Nu trebuie sa platiti suplimentar pentru aceasta a doua opinie medicala.

In cazul in care pacientul nu este deplasabil sau este in afara tarii sau departe de Bucuresti, se poate face programare obisnuita pentru a cere o a doua opinie medicala si pe baza documentelor medicale ale pacientului aduse de cineva din partea bolnavului, cu care se va discuta situatia medicala a pacientului.

De ce este necesar regim alimentar personalizat pentru   o boala digestiva, sau de ficat?

Multe boli digestive apar datorita alimentatiei necorespunzatoare – compozitia alimentelor, cantitate, orar al meselor, asocieri de alimente necorespunzatoare, etc. De aceea. este logic ca atunci cand ai o boala digestiva sa incerci sa cruti tubul digestiv de aceste suprasolicitari, pentru a grabi vindecarea si a scadea intensitatea simptomelor.

Teoretic bolnavul cu o boala digestiva trebuie sa tina  regim alimentar de protectie a aparatului digestiv de toxice (alcool, condimente, prajeli, substante toxice profesionale, medicamente luate in exces si fara indicatie).

Acest regim alimentar general poate fi aplicat oricarui bolnav, dar in mod normal el ar trebui sa fie personalizat si sa fie indicat de medic la consultatie.

Eu recomand fiecarui pacient al meu la consultatie un anumit regim alimentar personalizat situatiei sale medicale, care sa scada riscul de suprasolicitare a tubului digestiv.

Regimul alimentar trebuie sa fie personalizat, specific fiecarui bolnav

Am postat un exemplu general de regim alimentar alaturi. Nu il folositi deoarece este un simplu exemplu fara legatura cu problema dvs de sanatate.

Este necesar si un regim de viata  adecvat fiecarei persoane

Ce trebuie sa fac, am o boala digestiva, am dureri de burta, problema cu stomacul si nu prea stiu ce este, am citit ce ati scris mai sus, dar parca nu se potriveste cu ce am eu, ce sa fac, cred ca am ceva mai grav, sa merg la un doctor gastroenterolog, credeti ca pot veni la dvs, gasesc un loc repede?

Scopul siteului nu este sa va puneti singur diagnosticul  sau sa va pun eu diagnosticul pe net, ci sa va informati gratuit referitor la boala,  analize, simptome,etc.

Am facut acest lucru deoarece vad frecvent bolnavi speriati de simptomele lor, comparate cu ce au citit pe net, de obicei opiniile pacientilor care au evoluat prost. Oamenii sunt speriat sa nu aiba o boala grava, cancer, sa nu faca complicatii, etc. De aceea, daca nu v-ati lamurit totusi dupa ce ati citit ce va intereseaza pe site nu trebuie nici sa fiti disperat, dar nici sa neglijati problema, cel mai intelept este sa mergeti la un specialist gastroenterolog sau hepatolog pentru o evaluare corecta a situatiei, orice amanare putand avea consecinte neplacute, uneori ireversibile.

Daca credeti ca va pot ajuta si sunteti din zona de sud a tarii, puteti face o programare la mine la clinica

Cat de repede  trebuie sa mergi la medic cand ai  probleme gastroenterologice? Am ceva dureri, bolboroseli, balonare, de mai mult timp, dar nu prea am timp sa merg la medic,,

Boala apare de obicei cu mult timp inaintea aparitiei simptomelor de aceea  nu se poate spune care este perioada de asteptare pana cand  trebuie sa te ingrijorezi si sa mergi la medic. Exista si boli fara simptome semnificative cel putin la inceput. Aceste lucruri sunt valabile in cazul oricarei boli digestive

Dupa aparitia simptomelor, acestea pot sa se mentina o perioada apoi sa dispara (in bolile simple, majoritatea) sau sa evolueze, atunci aparand si modificari ale analizelor de laborator, ecografiei etc.

Daca simptomele dvs persista, se accentueaza sau apar alte simptome, este un indicator ca trebuie sa mergeti la medic pentru o evaluare.

Aceasta este situatia … normala, dar sunt si bolnavi cu  simptome care au aparut de curand dar cu evolutie grava sau foarte grava. Am vazut in ultima perioada mai multi pacienti care nu aveau simptome si unul avea ciroza hepatica iar altul cancer hepatic.. Fiecare caz se evolueaza in felul lui, si vad destul de des pacienti cu boli serioase diagnosticate intamplator, in lipsa oricaror simptome ingrijoratoare.

Pentru linistea dvs cred ca este mai bine sa faceti o  evaluare medicala care sa arata ca nu aveti ceva ingrijorator.  Cel mai corect lucru este sa faci asa cum faci cand observi ca se scurge putin ulei la masina , nu o lasi sa crape motorul ci  mergi la mecanic.

As vrea un regim si tratament personalizat pentru ficatul meu, am balonare si dureri in dreapta sub coastesi as dori cel mai bun tratament. Tin regim si iau tratament dar parca nu simt nici o ameliorare

In primul rand in orice boala este obligatoriu ca diagnosticul sa fie corect.

Apoi, daca diagnosticul este corect, in orice boala exista mai multe stadii si mai multe forme, iar bolnavii fiind diferiti exista mai multe scheme de tratament si regim alimentar corecte..

Deoarece fiecare bolnav are anumite caracteristici, anumite.. sensibilitati, o schema de tratament corecta  poate sa i se potriveasca mai bine, iar alta mai putin bine.

Medicul dvs curant este acela care dupa evaluarea medicala trebuie sa aleaga schema de tratament si regimul alimentar personalizat,care vi se potrivesc cel mai bine. Pentru a recomanda aceasta schema terapeutica potrivita dvs, medicul este ajutat de ce a invatat in cei 6 ani de facultate, in rezidentiat, de datele teoretice din studiile clinice, dar si mai mult il ajuta experienta medicala (ca de altfel in orice alta meserie).

Va urez sanatate maxima si… sa nu aveti nevoie de medic, decat pentru controalele de rutina

Dacă totusi aveti nevoie de experienta mea pentru oa doua opinie medicala pentru problemele dvs de sanatate, puteti solicita o programare la consultarea numarului de telefon de pe site 0758 751 841

CV. in extenso